Korte broeken & Shorts

Shorts zijn natuurlijk het ultieme kledingstuk voor de zomer. Zie jij jezelf al heerlijk over het strand lopen in de zon? Bekijk hier de collectie Twinlife korte broeken voor heren.
44 Artikelen

De shorts-collectie van Twinlife bestaat uit verschillende soorten korte broeken, zoals:

  • Bermuda shorts
  • Cargo shorts
  • Denim shorts
 

Bermuda shorts: tropische roots

De bermuda is misschien wel de populairste variant binnen het shorts-segment. De bermuda heeft tropische roots en laat zich kenmerken door de pijpen tot net boven de knieën en twee kontzakken. Tegenwoordig hebben de meeste bermuda shorts vaak ook diepe steekzakken. Kortom: de bermuda shorts is een échte zomertopper. Een fijne basic, die je zeker mee gaat nemen op vakantie!
 

Cargo shorts: uitgesproken casual

Mag het van jou best wel iets meer 'casual' zijn? Dan is een cargo shorts echt iets voor jou. De cargo shorts laat zich kenmerken door de klepzakken op de dijen. Dit geeft de korte broek een stoere, nonchalante look. Cargo shorts waren in de jaren 90 al ongekend populair, vooral onder 'outdoor' fans. Vanwege zijn roots uit het leger, komen cargo shorts vaak voor in donkere kleurtinten.
 

Jog Denim Shorts: optimaal draagcomfort

Jog Denim is de laatste jaren een opkomende trend. Dit hebben we nu bij Twinlife ook doorgevoerd in de korte broeken collectie. Een jog denim shorts heeft de look van een short jeans, maar het draagcomfort van een joggingbroek. Dit komt door het extra 'stretchy' materiaal. Met een jog denim shorts kies je voor een moderne korte broek, die super comfortabel draagt! Lees meer over jog denim.
Members get more!
Als Twinlife Member ben je direct op de hoogte van de nieuwste items. Ook krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen en mag je als eerste shoppen in de SALE.