Jacks & Jassen

Het kledingstuk wat je het meest draagt is natuurlijk de jas! Daarom is een fijne jas een absolute must-have. Bekijk hier de collectie Twinlife jassen voor mannen.
35 Artikelen

Sportieve Twinlife jassen voor mannen

De jassen van Twinlife hebben een sportief karakter. Want wij vinden dat een jas jou niet alleen moet beschermen tegen moeder natuur, maar je mag ook best goed voor de dag komen. Je hebt een jas tenslotte iedere dag aan!

Twinlife heeft verschillende soorten jassen voor mannen:
  • Bomberjacks
  • Zomerjassen
  • Winterjassen
  • All-season jassen
 

Twinlife Bomberjack: voor échte mannen

In de jaren '50/'60 waren bomberjacks voor het eerst populair. Ze werden toen voornamelijk gedragen door piloten, vandaar de naam 'bomberjack'. Door zijn oorsprong heeft het bomberjack van nature een stoer en sportief karakter. Je komt bomberjacks vaak tegen in donkere kleuren, zoals zwart en legergroen. Een ander kenmerk is de rijke vulling.

Bekijk hier alle bomberjacks van Twinlife  
 

Twinlife zomerjassen

Ook in de zomermaanden is een fijne jas geen overbodige luxe. Het weer wil in ons land namelijk nog wel eens omslaan. Daarnaast maakt een leuk zomerjack jouw look helemaal af. Laat je eens inspireren door onze looks!

Bekijk hier alle Twinlife zomerjacks  
 

Warme en comfortabele Twinlife winterjassen

Tijdens de wintermaanden is een dikke jas waarschijnlijk jouw beste vriend. Een dubbele rits en een capuchon beschermen je tegen de kou, wind en neerslag. Bij Twinlife besteden we graag wat extra aandacht aan dit soort details, zodat jij je ook in de wintermaanden op je best voelt.

Bekijk hier alle winterjassen van Twinlife  
 

Twinlife tussenjassen: geschikt voor alle seizoenen

Tussen de seizoenen door heb je van die periodes dat het weer wat onvoorspelbaar is. Kan de winterjas al definitef de kast in? Wel of toch geen jas aantrekken vandaag? Een all-season jas biedt dan uitkomst. Dit wordt daarom ook wel een tussenjas genoemd. Een ander voordeel van een all-season jas is dat je ook eens kunt afwisselen voor een andere, frisse look. Altijd handig om in je kast te hebben hangen dus!

Bekijk hier alle Twinlife tussenjassen

Benieuwd of je kunt slagen in de uitverkoop? Bekijk hier alle heren jassen in de sale en profiteer van een aantrekkelijke korting!
Members get more!
Als Twinlife Member ben je direct op de hoogte van de nieuwste items. Ook krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen en mag je als eerste shoppen in de SALE.