Jog Denim

Stel je eens voor: een jeans of shorts die nét zo lekker zit als een joggingbroek. Van de buitenkant zie je er niets aan, maar het zit wel super lekker! Maak kennis met de jog denims van Twinlife.
9 Artikelen

Wat is Jog Denim?

Jog Denim is een jeans (of shorts) die aanvoelt als een joggingbroek, maar er 'gewoon' uitziet als een normale jeans. Vandaar de naam jog denim. Jog denim jeans zijn gemaakt van extra stretchy materiaal, waardoor ze super comfortabel dragen. Dit in tegenstelling tot normale jeans, die vaak van stugge denim stoffen zijn gemaakt. Met een jog denim kies je dus voor comfort, zonder in te leveren op je look!
 

De pasvorm van Jog Denim

Door de extra stretch hebben jog denims een meer aansluitende pasvorm dan een jeans met een regular fit. Bij Twinlife noemen we dit een Regular Tapered Fit. Dit betekent dat de pasvorm tot aan de knie 'recht' is, en langs het onderbeen iets meer aansluit. Let hier dus goed op bij het kiezen van de maat van je jog jeans.
 

Jog Denim shorts voor heren

De Jog Denim trend zien we niet alleen terug bij jeans. Bij Twinlife hebben we de dit nu ook doorgevoerd in de korte broeken collectie. Zo kun je dus ook op een warme dag en op je zonvakantie genieten van dit draagcomfort.
Members get more!
Als Twinlife Member ben je direct op de hoogte van de nieuwste items. Ook krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen en mag je als eerste shoppen in de SALE.