Boer Tom werkt hard om geen burn-out te krijgen

Ondernemer. Presentator. Huizenbouwer. Dromenjager. En vooral: levensgenieter. Tom Groot is het allemaal. Hoe hij dat doet, onthult hij exclusief aan Twinlife. Het eigentijdse modemerk voor de man van deze tijd, waar Tom ambassadeur van is geworden.

Boer Tom Groot
Met deze nieuwe samenwerking willen Twinlife en Tom Groot mannen inspireren om, hoe druk je ook bent, te blijven genieten van de kleine dingen in het leven. Want juist die dingen maken het leven groots. En helpen je een burn-out te voorkomen. Geen overbodige luxe, nu één op de zeven werknemers in Nederland burn-outklachten ervaart.

Tom is volgens Twinlife het perfecte voorbeeld van hoe je om kunt gaan met werkstress. Want ondanks dat hij vol in het leven staat, zorgt hij ervoor dat de balans niet doorslaat. “Nieuwe avonturen, zoals het presenteren van Eigen Huis & Tuin en het zelfbouwen van onze droomwoning geven me energie”, aldus Tom. “Maar als je zo druk bent als ik, is het net zo belangrijk om je te blijven focussen op het kleine geluk.”

Zijn pasgebouwde huis, middenin een weiland, helpt Tom te ontspannen. Op een zomerse dag pakt hij graag de motor. Wind in z’n haar, blik op oneindig. “Dat zijn de momenten dat ik oplaad.”, aldus Tom. “Ik word weleens uitgenodigd voor een première. Dat is te gek, maar ik maak net zo lief een wandeling door m’n eigen tulpenveld, samen met Marieke.”

Waar je Tom ook ziet: de kans is groot dat hij gekleed is in Twinlife. “Ik draag het op tv, thuis en op het land. Het zit gewoon lekker en de details maken het net even anders.”, aldus Tom.

Benieuwd in welke kleding Tom zich zo goed voelt? Bekijk zijn favoriete Twinlife styles.

Bekijk Tom's Favorites


 

Wil je meer weten over het verhaal achter Tom z’n succes? Via Facebook en Instagram deelt Twinlife de komende tijd een unieke blik in zijn leven.

Members get more!
Als Twinlife Member ben je direct op de hoogte van de nieuwste items. Ook krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen en mag je als eerste shoppen in de SALE.